L’últim Consell de Barri de Sants-Badal es va fer al CAP. Foto: El3.cat

Els veïns de Sants-Badal fa temps que esperen l’obertura del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) Roger. El nou equipament ja està construït però la seva obertura es podria endarrerir a l’estiu, segurament cap al setembre.

El nou edifici va acollir el 2 d’abril el Consell de Barri de Sants-Badal. La jornada va servir per presentar el nou espai als veïns. Durant la sessió, la regidora Laura Pérez va explicar que la Generalitat ja ha comprat el mobiliari, que és l’única cosa que ara mateix li falta al nou equipament. La regidora va afegir que des de la Generalitat se’ls ha dit que el CAP obrirà al maig, tot i que va matisar que “si al final s’endarrereix, espero que abans del setembre ja estigui en funcionament”.

ESCEPTICISME VEÏNAL
Des de l’Associació de Veïns de Badal-Brasil-Bordeta lamenten que el CAP encara no hagi pogut obrir les seves portes. El seu president, Alfredo Martínez, afirma en declaracions a Línia Sants que “el barri fa molt de temps que reclama i espera el CAP” i afegeix que, amb les cites electorals que estan a punt d’arribar, “l’obertura encara s’endarrerirà més”. Martínez també recorda que el nou ambulatori havia d’obrir abans de Nadal i que el passat mes de juliol ja es va organitzar una visita a l’edifici que “representava que era prèvia a l’obertura”.

NOUS EQUIPAMENTS
D’altra banda, fa pocs dies han començat les obres de construcció del nou edifici d’equipaments al carrer de Roger, 48-64. El nou edifici ha d’acollir una escola bressol, un espai familiar i un poliesportiu de dues pistes. El cost del projecte és de nou milions d’euros i està previst que estigui acabat a finals del 202.