parc espanya industrial

Ja han començat les obres al parc de l’Espanya Industrial. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament ha iniciat les obres per reformar el parc de l’Espanya Industrial. Es tracta d’uns treballs que tenen un pressupost d’un milió d’euros i que s’allargaran fins al juny de l’any que ve. L’objectiu és millorar l’accessibilitat i l’adequació del parc a partir de la proposta votada als Pressupostos Participatius de l’any 2020.

Més àrea infantil i nou espai per a fer esport

Així, s’ampliarà la zona infantil amb jocs inclusius i l’espai d’esbarjo de gossos es traslladarà a una altra ubicació. També es crearà una gran àrea per a diferents activitats a l’aire lliure, es millorarà la zona esportiva i es renovarà la vegetació.

Concretament, es crearà una àrea de cal·listènia i una nova pista esportiva multifuncional. També es millorarà la zona de petanca, s’hi col·locarà nou mobiliari urbà i l’espai del ping-pong també es reformarà.

Al costat de la zona del frontó es posarà un parterre de gespa envoltat d’arbres. Aquesta àrea servirà tant per a fer activitats didàctiques i pedagògiques, com per a activitats de relaxació, com ioga o pilates. També es restauraran les escultures per preservar el patrimoni històric del parc.

Pel que fa a les zones verdes, es col·locaran arbustos de manteniment fàcil i que necessiten menys aigua. Durant els set mesos d’obres, assegura el consistori, es prendran totes les mesures necessàries per minimitzar les molèsties al veïnat, i el conjunt del parc no es tancarà en cap moment.