El Parc de l’Espanya Industrial es millorarà. Foto: Ajuntament

La millora del Parc de l’Espanya Industrial ha estat el projecte més votat a la ciutat en el marc dels pressupostos participatius. Un total de 3.351 persones, el 10% dels vots emesos al districte, van votar per aquest projecte, que suposarà que el parc faci un salt de qualitat. Els impulsors d’aquesta proposta van ser l’Associació de Veïns d’Hostafrancs i el Centre Social de Sants. En total, el projecte rebrà 850.000 euros dels 30 milions disponibles.

La reforma inclourà l’ampliació de les zones de jocs infantils i les dels gossos, la millora de la zona de grades, del llac, la gespa i l’enllumenat del parc, la instal·lació d’una zona per fer esport, la col·locació de baranes i la remodelació de les portes d’accés. Tal com va anunciar el govern municipal, els projectes guanyadors es tiraran endavant abans d’acabar el mandat.

ECOLOGIA I ESPORT
En total, al districte s’han seleccionat cinc projectes, tenint en compte la millora del Parc de l’Espanya Industrial. Tots ells estan relacionats amb les zones verdes i l’activitat esportiva. Per exemple, un d’aquests projectes és la pacificació del nucli antic de Sants, un altre és la millora dels camins que comuniquen el Poble-sec amb els equipaments i les escoles que hi ha a Montjuïc, la instal·lació de pantalles LED als equipaments esportius i, per últim, la reforma del camp esportiu Julià de Capmany.