Tres mesos aprenent tècniques culinàries. Això és el que han estat fent des del mes d’abril els 35 alumnes de tots els continents que han participat al curs impartit al Centre Cívic el Sortidor. Ara aquests joves hauran de demostrar el que han après a una mostra gastronòmica que tindrà lloc els dies 5 i 6 de juliol.

Per onzè any consecutiu, els fogons de La Cuina del Món tornen a encendre’s per delectar als ciutadans amb les especialitats culinàries d’arreu. Enguany, però, aquest projecte sociocultural del Districte canviarà d’ubicació.

La plaça Navas ha estat l’indret escollit per celebrar aquesta festa d’olors, colors i sabors. I és que el Districte ha volgut dotar de més espai la mostra per facilitar la comoditat als visitants.

A part de plats salats i dolços, aquest any també prenen protagonisme les begudes. N’hi haurà també d’arreu del món.

Per als més petits també hi haurà cada dia un taller de cuina infantil, que es durà a terme en col·laboració amb el projecte A Taula, del Centre Cívic el Sortidor, i amb el projecte Slow Kids, promogut per l’associació Slow Food.

Aquesta trobada culinària i sociocultural, està gestionat per la Coordinadora d’entitats del Poble-sec, organització que treballa en diferents projectes socials per afavorir la convivència al barri.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram