Hostafrancs ja ha superat l’equador de la seva Festa Major, però encara ha de viure el gruix de les activitats, que es concentraran en aquest cap de setmana.

Els primers dies d’aquesta 160a edició de la festa, que va començar el 27 de setembre, van deixar grans moments amb la tradició com a protagonista. El Ball de Rams, que enguany ha arribat al quart de segle, va omplir la plaça Joan Pelegrí el dia 28. La Fira de Magranes, la cercavila i la missa i ofrena floral al Sant Àngel Custodi, patró del barri, van ser els actes centrals del primer diumenge festiu. De les propostes programades entre setmana, destaca el debat ‘160 anys de Festa Major d’Hostafrancs: Present i futur’, organitzat per les entitats que fan possible la festa.

Ara, veïns i veïnes es preparen per viure una intensa traca final, sobretot a partir de divendres, quan l’oferta musical nocturna agafarà força amb l’11è Festival de Música Jove i tres concerts. Dissabte, la música compartirà el protagonisme amb la gastronomia i altres propostes culturals, com un espectacle de circ i la projecció de mapping per commemorar l’aniversari de la Festa Major. Durant tot el cap de setmana, es podrà visitar la 14a edició de la Fira Medieval, que inclourà parades, activitats infantils i actuacions. Finalment, la celebració acabarà aquest diumenge amb un torneig de botifarra i dos vermuts populars.