Hedda Gabler

La sala s’ha estrenat amb l’obra ‘Hedda Gabler’. Foto: Teatre Lliure

El número 35 del carrer de Bacardí, davant de la plaça de l’Olivereta, va ser la seu de l’estrena, el 12 de setembre, d’una nova sala de teatre al barri de Sants-Badal. Es tracta d’un petit magatzem dels anys cinquanta reformat que ara vol ser un espai d’arts escèniques “de molta proximitat entre les actrius, els actors i el públic”. El passat mes de juny ja s’havia anunciat que l’estrena seria aquest mes.

Els directors de la sala són Irene Vicente i Àlex Rigola, i el projecte l’impulsen sota la companyia Heartbreak Hotel que dirigeixen i que dona nom a la petita sala de proximitat que té espai per a 72 persones. L’estrena de la temporada l’ha fet l’obra Hedda Gabler, d’Henrik Ibsen, dirigida i adaptada per Àlex Rigola.

Aquesta obra es podrà veure fins al 15 d’octubre i a finals del mateix mes la sala ja oferirà un nou espectacle: L’home de teatre, de Thomas Bernhard, que des del 31 d’octubre fins al 21 de gener ocuparà l’espai. Amb tot, la programació a la Heartbreak Hotel durarà fins a l’estiu.