CREU COBERTA

Qui no coneix el Frankfurt de Creu Coberta? Un establiment ja gairebé mític del nostre eix comercial, on passar-hi una bona estona degustant els entrepans que preparen.

En parlem amb en Robert

Ja és gairebé una institució el vostre Frankfurt oi?

Doncs ja fa 37 anys que som a Creu Coberta

El vostre producte estrella, no cal dir-ho és el Frankfurt.

Si, la salsitxa de Frankfurt és el més preuat. Però disposem d’una ampla carta en què destaquen els Bratswurts, les Malaguenyes, el Grove, el Llom, la Xistorra, la Cervela, els Pinxos…

Tot carn!

Sí, és el nostre fort. Ens proveeix la Casa Vallès, que són de Montcada i Reixac. Ells mateixos elaboren a la seva fàbrica els embotits de primera qualitat. Fins i tot venen al detall.

Abans estaven més de moda els Frankfurts?

Abans n’hi havia més. I resistim, amb això de la crisi, uns quants. El nostre és cosí germà del de Pedralbes, que podriem dir que són els més coneguts. Tothom quan parles del Frankfurt de Creu Coberta, ens coneix.

Què me’n dius de les salses?

Tenim la salsa de soja, que agrada molt. I després les conegudes de tomàquet i la mostassa, que són d’elaboració pròpia.

Res de kètchup, doncs?

No pas. Són fetes per nosaltres, i tenen molt èxit.


Estem oberts cada dia. Però en caps de setmana i als vespres és quan més clients ens visiten. Acosteu-vos quan vulgueu!

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram