Creu Coberta
I al costat del Granier, a Gran Via 351, la Divina Stefy es una pizzeria italiana com no n’hi ha gaires. En parlem amb l’Eduardo, per a que ens expliqui què fan i com ho fan
Quan temps fa que sou al nostre barri?
Vam obrir el 16 de desembre de l’any 2011, ara ja fa un any i mig.
Perquè una pizzeria?
Per que som italians. Els socis havíem treballat en diverses pizzeries, al sector, i crèiem que aquí a Barcelona calia una pizzeria com les que tenim a Itàlia, al tagglio.
Què vol dir això?
A talls. Allà és costum no només menjar-te una pizza sencera, sinó menjar-te’n un tros, pel carrer. I així ho vam fer.
Això de menjar de carrer, no té res a veure amb la qualitat oi?
No, a vegades hi ha l’error de pensar-ho, però les nostres pizzes es fan diàriament, amb massa que elaborem nosaltres mateixos, i amb productes frescos. No hi ha res congelat en els nostres productes.
També teniu taules per menjar aquí?
Es clar, hi ha gent que prefereix entaular-se. I tenim lassanya, tiramisú i altres productes propis.
Tindreu molts turistes a la Divina Stefy.
Si, perquè som a un bon lloc, al costat de la Plaça d’Espanya. Però també gent del barri que ja ens coneix. És un públic mol divers.
I quan podem degustar una bona pizza doncs?
Cada dia d’11:30 hrs del matí fins a la 1 del migdia.