Diversos espais del Poble-sec, i també de Montjuïc, van acollir divendres i dissabte passat la primera edició d’Escenes Singulars, un petit cicle artístic emmarcat en el Grec, organitzat per l’associació cultural Coincidències, format per espectacles breus o d’una durada mitjana.

Els itineraris van incloure llocs com el Centre Cívic del Sortidor i la mateixa plaça del Sortidor, el Caixa Fòrum, el Pavelló Mies Van der Rohe i els Museus d’Arqueologia i Etnografia. Així doncs, divendres i dissabte el públic va poder gaudir de diferents espectacles, com per exemple ‘Adela (Women’s white long sleeve sport shirts)’, de Daniel Veronese; ‘Kites, Kids and Monkeys’, d’Iván Morales; ‘I Am (T)here’, d’Aurora Bauzà i Pere Jou; ‘Llum d’emergència #4-La plaça íntima’, del col·lectiu Vulnus, Arts Vives i Recerca o ‘Parrà’, de la companyia Miquel Barcelona.

Des del Grec expliquen que l’objectiu de l’Escenes Singulars ha estat que la “singularitat fos l’element vertebrador” de tota una sèrie d’esdeveniments escènics “creats específicament per a l’ocasió i per als espais, diversos i poc usuals, del barri del Poble-sec”. “Ha estat una altra manera de veure o de viure el teatre”, conclouen sobre aquesta experiència.