material intervingut

Material intervingut pels Mossos. Foto: @mossos

Els Mossos han detingut dos homes de 23 i 39 anys com a presumptes autors de gairebé una desena de robatoris amb força a locals i establiments comercials als districtes de Sants-Montjuïc i Les Corts, i un a l’Hospitalet de Llobregat.

Els fets van passar la matinada del 29 de novembre, quan la policia va rebre l’avís d’un testimoni que estava presenciant un robatori a un local de la Rambla de Brasil. Quan els Mossos van accedir-hi van localitzar un dels autors amagat darrere d’una nevera i l’altre el van detenir a les immediacions del comerç.

Els dos detinguts compten amb 17 i 35 antecedents al seu historial i només durant el 2022 els consten 14 i 20 antecedents, respectivament, per fets relacionats bàsicament amb delictes de patrimoni.

Instal·lats en un local ocupat

Els dos detinguts estaven instal·lats en un local ocupat del districte que ha provocat nombroses queixes de veïns. Els investigadors van sol·licitar una ordre d’entrada i perquisició en el local ocupat dels detinguts que es va fer el mateix 29 de novembre a la nit. En l’entrada els agents van intervenir cinc ordinadors portàtils, armes llargues d’aire comprimit, dues televisions, aparell electrònic divers o una bossa amb més d’una quarantena de claus, entre altres objectes relacionats amb els robatoris.