El desplegament policial va ser molt ampli. Foto: Twitter (@adriaral)

Els Mossos d’Esquadra van desallotjar ahir al matí un local ocupat pel Sindicat de Barri del Poble Sec a la plaça de Santa Madrona que el feia servir el Comitè Revolucionari d’Aliments del Poble-sec, la xarxa de distribució d’aliments d’aquesta entitat. Des del Sindicat afirmen que l’espai és propietat del fons d’inversió Cerberus i que van ocupar el local fa una setmana, mentre que segons els Mossos d’Esquadra l’ocupació va tenir lloc dissabte i la propietat va presentar la denúncia poques hores després.

Ahir durant el desallotjament els Mossos d’Esquadra van fer un ampli desplegament, mentre una trentena de persones es van concentrar per protestar contra l’actuació policial. La policia va identificar les sis persones que hi havia a l’interior del local i l’espai s’ha buidat completament i retornat a la propietat.

Des del Sindicat de Barri del Poble-sec van denunciar que el cas era un nou exemple del “boicot a la lluita veïnal”, al mateix temps que van reivindicar que el seu únic objectiu és “defensar la vida, l’autoorganització i la solidaritat”.