Jardins Sants

L’agressió hauria tingut lloc als Jardins de la Rambla de Sants. Foto: Arxiu

L’Observatori contra la LGTBI-fòbia i la Plataforma Trans han denunciat públicament una agressió de 12 joves a un noi transsexual dissabte passat a Sants, concretament a la zona dels Jardins de la rambla de Sants.

Segons ha explicat la víctima a xarxes, els nois van començar a riure’s d’ell a l’esquena i a preguntar-li si era noi o noia. Quan ell s’hi va encarar i els va dir que era un noi l’haurien començat a insultar, a dir-li “lesbiana de merda” i que feia “fàstic”, que els ensenyés el penis i l’haurien agredit amb cops de puny a la cara i el cap.

Finalment, la víctima ha explicat que va poder fugir i refugiar-se en un supermercat 24 hores, on va ser atès per una patrulla policial de proximitat. Els Mossos d’Esquadra encara no tenen constància oficial de la denúncia. L’alcalde, Jaume Collboni, i el regidor dels comuns Marc Serra han condemnat els fets i s’han solidaritzat amb la víctima. L’Observatori ha convocat una concentració dijous de la setmana que ve per denunciar els últims atacs transfòbics a la capital catalana.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram