L’eix comercial denuncia que el barri està degradat. Foto: Twitter (@ttv43)

L’eix comercial Creu Coberta ha denunciat recentment que en els últims mesos han detectat “un increment constant de la degradació del barri d’Hostafrancs” i també del mateix eix comercial. Des de l’entitat denuncien que la presència de carteristes al metro de la plaça Espanya i al començament del carrer Creu Coberta “és constant”. Afegeixen que també hi ha hagut robatoris amb el mètode de l’encastament.

Una altra problemàtica que denuncien des de l’eix comercial és la d’una nova ocupació, que en aquest cas és al solar que hi ha al número 82 del carrer Creu Coberta, on “des de fa una setmana hi ha persones malvivint”. Aquesta ocupació s’afegeix a la que denuncien que pateixen des de fa un any al número 72 del mateix carrer.

Per tot plegat, des de Creu Coberta demanen solucions i remarquen la importància per als comerciants del barri d’oferir “una imatge digna al nostre visitant”. “Volem treballar amb condicions de qualitat, que hi hagi seguretat dins i fora dels establiments i volem acabar amb aquesta imatge de degradació d’Hostafrancs”, afegeixen. És per això que demanen solucions per a “les ocupacions il·legals de solars i d’establiments” i “policia uniformada que passegi per l’eix diàriament perquè ajudi a mantenir la sensació de seguretat”.