L’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona obrirà ben aviat. Foto: Ajuntament

L’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) es traslladarà ben aviat a l’antiga fàbrica de Can Batlló, cosa que permetrà ampliar la capacitat de l’equipament fins als 600 usuaris, entre estudiants dels cicles formatius i participants en altres activitats.

La comissionada d’Educació, Maria Truñó, ha destacat la millora que suposarà l’estrena del nou edifici i ha explicat que permetrà “reforçar l’oferta d’educació postobligatòria”, en la qual ha considerat que “hi ha un dèficit històric de places públiques”.

El nou edifici té gairebé 6.000 metres quadrats i ha suposat una inversió municipal de 12,9 milions d’euros. La instal·lació, situada al Bloc 7 de l’antiga fàbrica, un dels més grans, té un gran espai central amb dos nivells que concentren la major part d’espais per a aules i administració. Entre d’altres, l’edifici tindrà una mediateca, despatxos, espais polivalents, una sala d’actes, un estudi de fotografia, un plató de televisió, locutoris de ràdio i un estudi de so.

El regidor Marc Serra afirma que l’objectiu del consistori és “convertir Can Batlló en un nou pol d’equipaments i d’espais verds” per als veïns d’Hostafrancs, la Bordeta i Sants.