ruta literaria

Presentació del llibre ‘La dama sin rosto’ de J.Bretos. Foto: X (@avplacafarga)

Comença la segona edició del Sants, escenari literari, un cicle de passejades literàries i presentacions de llibres que tenen Sants com a protagonista. Les autores i autors faran de mestres de cerimònies guiant pels carrers i places del barri.

I és que Sants és ple d’històries amagades, rere els telers, les façanes, els carrers, i els espais menys coneguts. Les narracions descobreixen les realitats ocultes de Sants, que lluny de ser un decorat, acompanya els personatges amb els seus afanys, pors, conflictes i decisions vitals.

Sants, escenari literari és una iniciativa organitzada per la Lleialtat Santsenca amb la col·laboració de la Biblioteca Vapor Vell, Sants 3 Ràdio, Memòria en moviment, La Conxita de Sants, Barra Llibre, Òmnium Sants-Montjuïc i el Districte. El tret de sortida va tenir lloc ahir 20 de febrer amb una taula rodona d’autores i autors a les sis de la tarda i el dia 24 es farà la primera passejada.

Entre els títols que guiaran els recorreguts hi ha Sidonie té més d’un amant, d’Àngel Casas; Els vincles audaços, d’Iván Miró; Entre xemeneies i telers, de Carolina Orgillés; Un seient a la Llotja de Marcel Fité; i Mercè d’Anna Antoñico i Muntal.

També es presentaran quatre obres. Tot serà entre els mesos de març i abril i és obert a qualsevol amb ganes de descobrir.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram