Teatre Oui

L’autor i actor sirià Fida Mohissen presentarà l’obra Shahada. Foto: Debby Termonia

La setena edició del OUI! Festival de teatre en francès de Barcelona es posarà en marxa demà per portar a Barcelona, Castelldefels i l’Hospitalet fins a vuit obres inèdites de teatre francès a l’Estat –subtitulades en català o castellà–. El certamen s’allargarà fins a l’11 de febrer.

Tal com ja s’ha fet en les anteriors edicions, el públic podrà gaudir de les obres des de l’Institut Francès de Barcelona, la sala Dau al Sec Arts Escèniques, el Reial Cercle Artístic i el Teatre Plaza de Castelldefels. I enguany s’afegeixen a la llista la Salatrac de la Vila de Gràcia i l’Auditori Barradas de l’Hospitalet de Llobregat.

Aposta pel talent femení

Rébecca Déraspe, Alexandra Badea, Louise Doutreligne, Élodie Menant, Julie Timmernan, Mariette Navarro, Fida Mohissen, Luc Tallieu, Samuel Gallet i Simon Grangeat, són alguns dels autors que seran presents en el consolidat imperdible cultural que, en aquesta 7a edició, aposta per les autores femenines, amb 6 de les 8 obres programades d’autoria femenina.

D’altra banda, el festival també torna a acollir alguns dels artistes que ja van deixar la seva empremta en edicions anteriors, com ara Fabian Chappuis, Rébecca Déraspe o Alexandra Badea.

Un dels noms més destacats de la cita d’enguany l’autor i actor sirià Fida Mohissen, que presentarà l’obra Shahada, il y a toujours un ailleurs possible (Shahada, sempre hi ha un altre lloc possible), un testimoni íntim i punyent d’un home la fe del qual s’ha vist sacsejada per la trobada d’una altra manera de pensar i per l’amor envers la llengua francesa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram