sala del Teatre de Sants

La sala del Teatre de Sants. Foto: Centre Catòlic de Sants

El Centre Catòlic de Sants celebra enguany el seu 145è aniversari. A més, el passat 8 de febrer, l’Ajuntament va celebrar un acte de reconeixement a les entitats centenàries de la ciutat i la seva trajectòria, entre les quals hi havia aquesta entitat santsenca històrica, a més de sis més del Districte.

Sobre aquest reconeixement, el secretari de l’entitat, David Castanyer, afirma que estan molt agraïts de rebre’l perquè posa en valor “una feina que si no la fessin les persones que formen les associacions l’hauria de fer l’administració”. De fet, Castanyer remarca que les entitats “les lideren persones voluntàries” i que és una “feina molt sacrificada”.

El Centre Catòlic de Sants és una entitat que difon la cultura del barri a través, sobretot, del teatre, amb el Teatre de Sants –que es troba al mateix edifici– el tenis taula, amb l’únic club del barri, i amb el cant coral. Castanyer explica que són els tres eixos principals, però que al llarg dels anys s’han fet tota mena d’espectacles i activitats.

Amb tot, el secretari de l’entitat remarca que estan preparant activitats per celebrar el 145è aniversari durant l’any. Destaca l’actuació especial que es farà al teatre el pròxim 29 d’octubre amb l’actriu Rosa Andreu. I, d’altra banda, l’entitat vol organitzar sardanes de cara a l’estiu.