L’onze inicial que Tito Lossio va presentar al Feliu i Codina. Foto: UAH

La UE Sants va aconseguir, diumenge passat, el que ningú havia pogut fer fins ara en aquest curs, derrotar l’Horta al Feliu i Codina (0-1). Però aquest resultat, que situa l’equip a tres punts del primer (l’Horta), podria canviar perquè durant el tram final de la segona part l’equip va jugar amb 12 per una confusió en un canvi. El Comitè de Competició decidirà avui mateix què passa amb el resultat del matx.

El Sants sabia que només li valia la victòria per mantenir-se amb vida en la lluita per les dues primeres posicions i els homes de Tito Lossio van bolcar-se contra la porteria de Buetas des del començament. De fet, al minut 3 el Sants ja havia marcat, però l’àrbitre va anul·lar la diana de Fran Avilés per fora de joc. El matx va entrar en una fase més igualada i Morgade va haver de fer dues aturades seguides en rematades dels locals al minut 19. El tram final del primer temps va ser d’un domini aclaparador del Sants, que va tenir fins a quatre ocasions de gol.

El premi va arribar en la primera jugada de la represa, quan Borrull va aprofitar una passada de la mort de Geri marcar. A partir d’aleshores, el Sants va controlar el resultat i la defensa de Lossio va evitar que Arranz i la resta d’atacants locals veiessin porteria. El resultat, però, és incert després que cap al minut 85 Geri fos substituït per Cornelius després de rebre un cop, però el ‘21’ santsenc va tornar a saltar a la gespa després de rebre l’atenció mèdica i va estar gairebé un minut i mig sobre el camp.

Sigui quina sigui la resolució de Competició, el Sants tornarà a la competició el dia de Sant Jordi a un quart d’una del migdia, quan rebrà el Sant Cugat Esport.