Espar, eufòrica amb la seva medalla de campiona. Foto: CEM

Els darrers caps de setmana passat s’han tancat amb tres medalles per a esportistes del Medi. La waterpolista Clara Espar va guanyar l’or amb la selecció espanyola femenina després de derrotar Itàlia en la final dels Jocs Mediterranis dissabte passat (9-8) i Joan Ballester va ser subcampió en 200 metres braça, també a Tarragona. En canvi, el nedador Pol Gil va ser segon en el Campionat de Catalunya de natació en aigües obertes, que es va disputar al Port dissabte passat.

Espar continua sent una de les jugadores fixes en les convocatòries del combinat estatal femení. La número ‘7’ del Medi continua ampliant el seu palmarès amb el combinat estatal i ara tindrà uns dies de descans abans de continuar competint amb l’equip de Miki Oca, en l’Europeu que es disputarà a les Piscines Picornell a partir del pròxim dissabte 14.

La primera medalla, però, va ser la de Ballester, el passat 23 de juny. El badaloní va aconseguir la primera medalla de la delegació espanyola a Tarragona, en la final del 200 metres braça.

Per la seva banda, Gil va proclamar-se subcampió de Catalunya en la prova de 10 quilòmetres de la 91a Travessia al Port de Barcelona. En la cursa, el valliranenc es va haver de conformar amb la plata després de fer una marca tres segons més lenta (1 hora, 51 minuts i 18 segons) que la del vencedor, Guillem Pujol.

CAMPIONES INFANTILS
Per últim, l’equip infantil femení del Medi es va proclamar campió d’Espanya a Madrid. Les santsenques van alçar la copa diumenge passat després de derrotar el Boadilla a la final (5-3).