Les de Marc Comas jugaran contra les amfitriones. Foto: CEM

Sabadell serà l’escenari, aquest cap de setmana, del primer gran títol d’àmbit estatal del waterpolo, la Supercopa d’Espanya, i el Medi es planta a la capital del Vallès Occidental com a un dels aspirants a la victòria.

Les de Marc Comas, de fet, es veuran les cares contra les amfitriones en una de les semifinals, mentre que l’altra plaça al partit pel títol sortirà del partit que jugaran el CN Sant Andreu i el CN Mataró. El matx contra el conjunt de David Palma serà una nova oportunitat per comprovar el potencial del Medi amb les cares noves d’aquest estiu.

Malgrat les baixes que ha patit en les darreres temporades, les sabadellenques continuen sent una constel·lació d’estrelles, amb internacionals espanyoles com Laura Ester, Judith Forca, Mati Ortiz i Maica García, entre altres, i jugadores de la selecció neerlandesa com Sabrina van der Sloot i Maartje Keuning.

EL MASCULÍ, EN PLENA FORMA
Per la seva banda, el sènior masculí de Jahzeel Martínez s’ha classificat per als quarts de final de la Copa Catalunya amb un ple de victòries en la fase de grups. Les eliminatòries pel títol començaran d’aquí a dues setmanes, el dimecres 21, a la Nova Escullera contra el CN Barcelona, un dels grans de la lliga.

El Medi va per la banda més dura del quadre, ja que en cas de superar l’enfrontament contra els cenebistes es veurien les cares contra el vencedor del quart de final entre Barceloneta i Mataró.