Una imatge de la sortida dels participants. Foto: Salomon Running

Marc Moreno i Jessica Bonet es van imposar a la segona edició de la Salomon Run Barcelona, que es va disputar per la muntanya de Montjuïc i els seus voltants el passat 19 d’abril. Més de 1.600 corredors –el doble que en la passada edició– van participar en aquesta prova, una cursa de 10 quilòmetres, amb un estil diferent de la resta que se celebren.

La sortida de la cursa era a la plaça de Josep Puig i Cadafalch, des d’on els atletes es van dirigir cap amunt, passant per l’avinguda de l’Estadi, el Palau Sant Jordi, l’Estadi Olímpic o les Torres Venecianes i corrent per les espectaculars escales del passeig Jean Forestier.

L’atleta igualadí Marc Moreno va ser el vencedor en la categoria masculina. Moreno va destacar que “la cursa és divertida i molt dura, molt tècnica i ràpida”, i va afegir que cal estar “ben atent en les baixades per no ensopegar”. Moreno, que va quedar satisfet, destaca que la cursa “proposa un concepte diferent de competició”. L’atleta es va imposar a l’esprint a Jordi García, mentre que el neozelandès Jonathan Wyatt va ser el tercer.

En la mateixa línia que Moreno es va expressar la guanyadora femenina, Jessica Bonet, que va aprofitar per incidir en la “duresa” del recorregut des del seu bon començament.