“És una satisfacció enorme que es premiï la feina que hem fet en els darrers anys, més d’una dècada”. Són paraules a Línia Sants de Sebas Capella, president de l’Handbol BCN Sants, valorant el reconeixement al Club Esportiu que l’entitat va rebre la setmana en el marc de la 13a edició dels Premis Dona i Esport. El jurat ha reconegut l’entitat, de la qual el 55% de l’equip directiu són dones, que disposa d’un comitè de gènere i que promociona per igual els seus equips femenins i masculins.

“Que personalitats de diferents sectors, com esportistes, periodistes i institucions valorin el que fem ens reafirma que estem anant en la bona línia i ens esperona a seguir treballant”, afegeix Capella, que diu que és “una gran notícia, molt positiva, en un any tremendament complicat”.

Actualment, el sènior femení de l’entitat competeix a la Lliga Catalana sènior, la màxima categoria de Catalunya, i el tercer esglaó de l’handbol estatal, ja que per sobre només hi ha la Divisió d’Honor i la Divisió d’Honor Plata. L’equip ha pogut jugar només un partit oficial des del març; va ser el 10 d’octubre, en un triomf per 30-22 contra el CH Canovelles.

TORNARAN A ARRENCAR LES LLIGUES EL GENER?
Més enllà del reconeixement, el dirigent no té del tot clar que el calendari del curs 2020-21 torni a posar-se en marxa el segon cap de setmana de gener, com està previst. “Tinc dubtes de si es podrà mantenir el calendari. Veurem què decideix la Federació Catalana, perquè a hores d’ara no tenim cap notícia”, conclou.