Un moment de l’últim partit contra el Manresa. Foto: UES

Recuperar la segona posició com més aviat millor. La UE Sants torna a la competició aquest diumenge amb la voluntat de continuar escalant posicions i no deixar escapar les dues primeres places.

Els de Tito Lossio no han aconseguit uns bons resultats durant el mes passat, però encara són a dos punts del segon, l’Andorra, i a cinc del líder intractable, la UA Horta. Els blanc-i-verds visitaran un dels equips de la zona baixa, la UE Tona, diumenge a tres quarts de 12 del migdia. Els osonencs, penúltims, només han guanyat un partit a casa, a principis d’octubre contra el Ripollet.

FINAL A LA RATXA D’EMPATS
A la tercera va anar la vençuda. Després de dos empats consecutius, el passat 27 de novembre l’equip va aconseguir derrotar un històric en hores baixes, el Manresa (2-0).

Els bagencs van començar el matx més endollats, però va ser el Sants qui va aprofitar la primera ocasió clara per marcar i Peke, al minut 35, no va perdonar des del punt de penal. El gol va donar ales als de Tito Lossio, que van continuar buscant la porteria d’Oliver Sánchez, però no va ser fins al minut 10 de la represa quan van sentenciar el matx, gràcies a un gol de Crivillés aprofitant un refús. Els visitants van protestar perquè creien que el ‘14’ del Sants estava en posició de fora de joc.