La derrota fa que el Sants caigui a la quarta posició. Foto: Atlètic Alpicat

La bona dinàmica de la UE Sants ha arribat a la seva fi. Diumenge passat, l’equip va perdre el primer partit després de quatre victòries consecutives després de la visita de l’Atlètic Alpicat a l’Energia (0-1). Santsencs i lleidatans van jugar el millor partit de la setena jornada del grup 2 de Primera catalana.

Dos dels millors equips de la categoria es van veure a l’estadi santsenc, però la balança es va decantar gràcies a un sol gol a la recta final del matx. El Sants va veure com els visitants gaudien de la primera gran ocasió al minut 10, però Yamandú va evitar que la rematada de Vendrell es colés a la seva porteria. Els de Tito Lossio no van trigar gaire en avisar de les seves intencions i Chicho, tres minuts més tard, va estar a punt d’obrir la llauna. La recta final del primer temps va ser un monòleg d’arribades del Sants, que va gaudir d’una triple ocasió al minut 34 que va obligar el porter visitant, Crisóstomo, a lluïr-se en tres ocasions seguides. La darrera ocasió va ser un gol anul·lat a David Gala al 38, ja que l’àrbitre va considerar que el ‘10’ santsenc havia colpejat la pilota amb la mà abans de foradar la porteria lleidatana.

El matx va continuar sense que cap dels dos equips aconseguís imposar la seva voluntat. De fet, durant gairebé 30 minuts ni els homes de Lossio ni els de Jordi López van aconseguir dominar completament el joc, però al minut 73 els visitants van aconseguir l’únic gol del matí a l’Energia amb una canonada de Juanjo Serrano, que va tocar el travesser abans de colar-se a la porteria de Yamandú. El Sants va bolcar-se contra la porteria de l’Alpicat, però més enllà de pilotes bombades buscant l’empat a la desesperada no va tenir ocasions gaire clares de perill.

Ara, l’objectiu del Sants és retrobar-se amb la victòria i el pròxim partit de l’equip blanc-i-verd serà aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda al camp Borda-Mateu de Sant Julià de Loira contra l’Andorra FC.

SENSE NOVETATS AMB L’FCF
Institucionalment, en aquestes darreres setmanes el club i la Federació catalana de futbol encara no han tingut contactes per tractar com es pot resoldre la situació del club de cara a la temporada que ve després que el Tribunal Català de l’Esport donés la raó al club en el recurs del partit contra l’Horta del curs passat.