Els santsencs van haver de fer servir una samarreta dels locals. Foto: UES

La ratxa continua. La UE Sants va aconseguir la quarta victòria consecutiva diumenge passat al Municipal de Sant Joan de les Abadesses (2-4) i es consolida com el millor equip d’aquest 2016.

El partit va començar amb una ordre curiosa per part de l’àrbitre, que va ordenar que els santsencs juguessin amb la segona equipació dels locals perquè considerava que podia haver-hi confusió amb les primeres equipacions.

Amb la pilota ja en moviment, l’equip del Ripollès va avançar-se en el marcador al minut 15. Aleix Contreras va engaltar un gran xut des de la frontal de l’àrea després d’un refús de Carlos Blanco. La pilota va dibuixar una trajectòria impossible d’aturar per al porter del Sants.

La reacció dels homes de Tito Lossio va ser immediata. Només dos minuts després, la defensa local cometia penal sobre Fran i Marc Franco, amb nervis d’acer, va aconseguir el gol de l’empat amb un xut a l’estil Panenka. Els santsencs van capgirar el marcador al minut 22. Després d’una jugada individual, Navarro va driblar el porter i va marcar amb la porteria buida. El tercer gol va arribar abans del descans. Sergi Cuadrillero va servir una falta des de la banda dreta i l’esfèrica, que no va trobar rematador, es va enverinar i es va colar a la porteria de Genís Delgado.

Després del descans els santjoanins van apujar el ritme intentar marcar un gol que els donés esperances per puntuar i ho van aconseguir ben aviat. Aleix Trulls va aprofitar una centrada des de la banda esquerra per posar l’ai al cor a l’equip de Tito Lossio, que durant mitja hora va saber patir i esperar la seva oportunitat per sentenciar el matx. El quart gol dels blanc-i-verds va arribar després d’un córner des de la banda dreta que la defensa local no va saber refusar i que Cristian Mulero va rematar amb l’interior del peu.

L’objectiu de l’equip serà aconseguir el repòquer de victòries seguides aquest diumenge a l’Energia contra el dotzè, la UE Vic.