Els blanc-i-verds continuen en forma jugant com a locals. Foto: UES

El nivell dels equips al grup 2 de Primera Catalana és molt alt, i la UE Sants va comprovar-ho de primera mà un cop més diumenge passat, quan va suar de valent per derrotar un dels nouvinguts a la categoria, la Unificación Bellvitge (3-2). Aquesta victòria fa que els de Tito Lossio pugin fins a la dotzena posició de la classificació.

Després de poc més d’un quart d’hora de partit, Luis Gaudioso va aconseguir obrir la llauna, però Álvaro Muñoz va restablir l’empat des dels 11 metres quan faltaven dos minuts per al descans. Albert Cervantes va fer el segon al minut 59, poc abans de ser substituit, però l’afició no va poder respirar tranquila fins al minut 79, quan Jordi Borrull va sentenciar el matx amb el tercer gol del migdia. La Unificación va retallar distàncies amb un gol de Roberto Ochoa al minut 85, però els de Lossio van saber mantenir el cap fred per resistir els darrers minuts i el temps afegit per certificar un triomf vital.

Amb aquests punts al sarró, els blanc-i-verds afrontaran aquest diumenge a les cinc de la tarda el partit de la quarta jornada de lliga al camp del CF Vilaseca, un equip que va estar a punt de baixar a Segona Catalana la temporada passada.

NOVA DERROTA ALS DESPATXOS
El triomf de diumenge passat ha estat la segona de l’equip a l’Energia aquesta temporada, però el club va perdre als despatxos el partit de la primera jornada contra el Martinenc per alineació indeguda. El conjunt del Guinardó va denunciar-ho a la Federació Catalana de Futbol i el Comitè li va donar la raó.