Geri i Navarro van ser els autors dels gols santsencs. Foto: UES

La UE Sants comença la lliga amb bon peu. Els blanc-i-verds van sumar els primers tres punts en joc de la competició diumenge passat en l’estrena a la competició contra el CE Farners (2-1).

Els visitants van saltar a l’Energia amb atreviment i van estar a punt d’inaugurar el marcador, però Morgade va aturar la rematada creuada de Muniesa. De mica en mica el Sants va prendre el control del matx i al minut 32 Geri va aprofitar una centrada des de l’extrem esquerre per fer el primer gol del curs. L’equip va saber controlar el tempo del partit per marxar al descans amb la iniciativa al marcador.

A la represa, però, els de la Selva van continuar buscant el gol i la seva insistència va tenir premi ben aviat. Corria el minut 49 quan una rematada amb poc angle de Muniesa es va colar a la porteria santsenca. La pilota va picar a l’esquena de Morgade abans d’acabar al fons de la xarxa.

La reacció santsenca tampoc es va fer esperar i va arribar de les botes d’un dels habituals del gol, Sergio Navarro. El davanter, que compleix la seva quarta temporada vestit de blanc-i-verd, va tornar a col·locar el Sants amb un gol d’avantatge al minut 54. A partir d’aleshores el Farners va intentar prendre el control del partit i va gaudir d’algunes oportunitats per rascar un punt, però l’entramat defensiu de Tito Lossio va mostrar-se molt sòlid.

L’equip tornarà a la competició dissabte a les 5 de la tarda, quan vitjarà fins al Berguedà per jugarà contra la UE Avià al municipal Alfons Gonfaus.