Estrena amb bon peu. La UE Sants 2017-18 va sumar els tres primers punts del curs diumenge passat a l’Energia gràcies a la seva victòria en el derbi contra el Martinenc (1-0).

El conjunt de Tito Lossio ha conservat bona part de la seva columna vertebral, de manera que l’afició que va ser diumenge passat al camp va veure moltes cares conegudes. Però tot i que el Sants serà de nou un dels candidats a l’ascens, l’estrena va ser contra un altre dels conjunts de la zona noble, i els del Guinardó van voler reivindicar el seu potencial i van dominar la primera meitat, tot i que Yamandú va aconseguir mantenir la seva porteria a zero amb alguna intervenció.

Després del descans, el Sants va començar a gaudir de les millors oportunitats i a portar el pes del partit. Però tot i que els minuts passaven i semblava que el matx acabaria sense gols, en una de les arribades santsenques, Albert Sumarroca, que havia entrat al descans, va aprofitar una esfèrica dividida per engaltar un xut des de la frontal que va colar-se pel pal dret de la porteria de Barragán. El Sants va poder defensar la seva renda durant els darrers minuts.

DIUMENGE, A TERRASSA
Amb aquesta victòria ja al sarró, l’equip pensa en el primer desplaçament del curs, la visita d’aquest diumenge. Els santsencs viatjaran fins a Terrassa per jugar contra el CP San Cristóbal, un dels equips que el curs passat també van ser a la zona alta de la taula. El conjunt del Vallès Occidental va començar el seu camí a la categoria perdent per la mínima en la seva visita al Viladecans (1-0).