L’equip té a l’abast lluitar per pujar de categoria. Foto: UES

Cada setmana que passa fa que quedi menys per al final de la temporada i el somni és cada cop més a prop. Tot i que fa uns dies el Comitè de competició va dictaminar que l’equip perdia per alineació indeguda el partit contra l’Horta (tot i que el procés és viu, ja que el club ha recorregut a Apel·lació), la victòria que els de Tito Lossio van aconseguir contra el Tona (2-1) combinada amb l’empat de l’Andorra a casa contra l’Horta (0-0) fa que el Sants recuperi la segona posició a la classificació.

Ara mateix, i quan només queden tres jornades perquè s’acabi la lliga, l’equip torna a dependre de si mateix per optar a jugar el play-off d’ascens. Els blanc-i-verds sumen 55 punts, els mateixos que l’Andorra, però tenen una diferència de gols millor que la del conjunt del Principat i són a quatre del líder de la lliga, l’Horta de Xavi Molist.

I és que diumenge passat, l’equip va aconseguir la novena victòria del curs a casa contra el Tona, un conjunt que està immers en la lluita per evitar el descens. Crivillés va inaugurar el marcador quan s’havia jugat un quart d’hora aprofitant una passada de la mort i tot i que els visitants van aconseguir empatar poc abans del descans amb un cop de cap de Mendoza, Adri Navarro va marcar el gol de la victòria quan faltaven 20 minuts per al final del matx.

Ara, però, els de Lossio afrontaran tres finals consecutives per assolir el seu gran objectiu. La primera d’elles serà aquest diumenge a les 12 del migdia al camp del Ripollet, un altre dels equips involucrats al descens.