Els santsencs van perdre l’últim partit al Principat d’Andorra. Foto: FCA

Derrota de les que fan mal. La UE Sants va caure dissabte passat contra l’FC Andorra (2-1) i només ha sumat quatre punts dels darrers 15 en joc. Els de Tito Lossio s’acomiadaran de 2015 contra la UD Molletense.

El viatge a Andorra la Vella estava marcat en vermell al calendari. Rival directe i amb l’equip amb la moral pels núvols després de superar el CE Manresa en l’anterior jornada. A més, els blanc-i-verds van aconseguir avançar-se al marcador al minut 17 gràcies al seu home gol, Sergio Navarro, que va aprofitar una passada interior per batre Ferran Pol amb un xut creuat. El porter andorrà va evitar el doblet del davanter barceloní en els millors moments de l’equip.

El tècnic local Justo Ruiz va fer un doble canvi al descans. Xavi Gil i Victor Moreira van refrescar l’atac tricolor, que va començar a amenaçar la porteria de Carlos Blanco. Els andorrans van empatar en una jugada afortunada. Blanco no va blocar un xut i Gándara, molt atent, va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Tot feia pensar que els equips es repartirien els punts, però el destí va ser cruel amb el Sants. Al minut 93, en un córner picat des de la banda dreta, Cisteró va saltar més que ningú per marcar el gol de la victòria que feia embogir el Camp de la Borda Mateu.

Aquest diumenge a les 12 del migdia, els de Tito Lossio tancaran l’any natural a l’Energia, on rebran el cuer del grup 1 de Primera Catalana, una UD Molletense, que només ha sumat cinc punts en 14 partits.