El gol de Peke va donar els tres punts als santsencs. Foto: UES

El Sants continua amb pas ferm i és un dels pocs equips de la categoria que resisteix la marxa que marca la UA Horta. Malgrat no fer un gran partit, els homes de Tito Lossio van sumar la segona victòria consecutiva (tercera en total) diumenge passat per la mínima contra el Llagostera B (1-0).

El partit va començar a inclinar-se a favor dels santsencs abans del minut 20, quan l’àrbitre va expulsar el visitant Maynau per un cop de colze a Geri. Els llagosterencs van recular i el Sants va començar a trepitjar l’àrea blaugrana amb insistència. Aquesta actitud ofensiva va tenir la seva recompensa quatre minuts abans del descans. Després d’un servei de banda, dos atacants blanc-i-verds van prolongar la pilota sense que cap defensa del Llagostera pogués refusar-la i Peke, amb un xut a la mitja volta, va col·locar l’esfèrica a la base del pal.

El Sants va continuar portant el pes del partit aprofitant la seva superioritat numèrica, que es va ampliar encara més quan els visitants es van quedar amb nou homes al minut 73, quan Tarrenchs va veure una altra vermella directa després de fer una falta com a últim defensa. Tot i això, els gironins van llençar-se a l’atac a la desesperada buscant rascar un punt i van posar l’ai al cor a l’afició, però el Sants també va poder sentenciar el matx en dos contraatacs de Navarro i de Borrull.

L’equip de Tito Lossio voldrà continuar amb la seva bona ratxa i intentar retallar punts a l’Horta aquest cap de setmana. Els santsencs visitaran el CF Lloret, el vuitè classificat, aquest dissabte a les 5 de la tarda.