L’equip viu un moment dolç sobre la gespa. Foto: UES

Tercera victòria consecutiva. Diumenge passat, la UE Sants va aconseguir una victòria a l’Estadi del Vilar de Valls (1-2) que permet que l’equip remunti fins a la tercera posició de la classificació i que la ratxa de partits sense perdre s’allargui fins als cinc. Per trobar la darrera derrota del conjunt de Tito Lossio cal remuntar-se fins al dia 15 del mes passat, quan l’equip va perdre a l’Energia per la mínima contra l’Alpicat (0-1).

El conjunt de l’Alt Camp, cuer de la categoria, estava molt més necessitat que no pas els de Lossio, i aquestes urgències van fer que el Sants hagués de defensar-se en els primers minuts de partit. Tot i que el Sants va intentar desempallegar-se del domini dels locals amb algun contraatac, l’empenta vallenca va tenir recompensa poc abans del minut 25, quan un xut de Cristian Teruel va rebotar en la defensa del Sants i va despistar Yamandú Morgade, que no va poder evitar que l’esfèrica acabés al fons de la seva porteria.

El gol, però, va servir per encendre la guspira del Sants, que va estirar línies després del minut 30 i, en una de les seves primeres ocasions clares, no va perdonar i Jonatan Crivillés va aconseguir empatar quan s’havia complert el minut 45.

Aquesta diana va capgirar del tot el matx i quan els equips van tornar dels vestidors, va quedar clar que els santsencs anirien descaradament a buscar la victòria. A més, el local José Castro va veure la vermella directa al minut 54 per una dura entrada per frenar un contraatac dels de Lossio i només cinc minuts després, Sergio Navarro va marcar de cap el gol que seria determinant per sumar els tres punts a terres tarragonines.

Ara, després de 12 jornades, l’equip està empatat amb la UD Viladecans amb 23 punts i aquest diumenge a partir d’un quart d’una del migdia rebrà la visita de la UD Vista Alegre de Castelldefels, el catorzè classificat.