L’onze que Lossio va alinear diumenge passat. Foto: UES

Fa dos mesos i quatre dies la UE Sants va guanyar contra la UD Molletense i, d’aleshores ençà, l’equip no ha fet res més que celebrar victòries. La darrera, la setena consecutiva, va arribar diumenge passat a l’Energia contra la UE Mollet (1-0), un resultat que podria haver servit perquè els verds-i-blancs es col·loquessin a la primera posició, però la UE Vilassar no va fallar al derbi del Maresme contra el Mataró. D’aquesta manera, l’equip continua a un punt dels vilassarencs, empatat amb l’Horta, el Manresa i el Tona.

El matx contra els vallesans, un altre dels candidats a la zona alta de la classificació, va quedar encarrilat ben aviat. Molts aficionats encara no havien arribat a la seva localitat quan Sergio Navarro va rematar de cap al fons de la xarxa una centrada des de l’extrem dret de Jordi Freixenet. Corria el minut 2 de partit i l’equip ja tenia el partit de cara. Els santsencs no es volien conformar amb un sol gol, però van topar amb el sistema defensiu dels futbolistes de David Ortiz. Els Juan Pérez i Daniel Illescas van estar a punt d’aconseguir el gol de l’empat abans del descans.

Els vallesans van continuar buscant la porteria de Carlos Blanco a la represa i això va deixar espais a l’esquena de la defensa que els de Tito Lossio van aprofitar. Fran Avilés i Marc Franco van plantar-se sols davant de Pol Flores, però la intervenció del porter molletà i la falta de punteria van evitar que el Sants aconseguís fer més gols.

Diumenge a les 12 del migdia l’equip jugarà el primer derbi de la segona volta. Els santsencs visitaran el Guinardó per jugar contra el Martinenc.