La tradicional foto dels capitans i els àrbitres abans del matx. Foto: UES

Millor arrencada impossible. La UE Sants va estrenar un any que s’acabarà amb l’equip a la Tercera divisió amb una victòria per la mínima diumenge passat a l’Energia contra l’Almacelles (2-1). El triomf en el millor partit de la setzena jornada de lliga va arribar in extremis, gràcies a un gol d’Alberto Gómez en l’última jugada del partit.

Ja sense Peke (que la setmana passada anunciava el seu fitxatge pel Júpiter), els de Tito Lossio van començar el partit un pèl freds en un matí gris a l’Energia i Morgade va haver de salvar el primer gol dels visitants abans del primer quart d’hora. Després d’aquest ensurt, l’equip va anar millorant de mica en mica i cap a la mitja hora de joc el partit s’hauria pogut decantar a favor dels blanc-i-verds, però les dues darreres ocasions del primer temps van ser per als del Segrià.

L’Almacelles també va voler dominar en la segona meitat, però en una de les seves primeres oportunitats, el Sants va trencar el 0-0 gràcies a una diana d’Albert Sumarroca al 64. El gol va fer que el matx s’obrís i primer els de Lossio van tenirel segon en una nova rematada de Sumarroca al 72 i tres minuts després els visitants van fregar l’empat. Al minut 80, però, Morgade no va poder evitar l’empat de Berbegal. El matx semblava condemnat a acabar amb els dos conjunts repartint-se els punts però en l’última jugada del matx, Gómez va rescatar la victòria i va fer que l’afició marxés cap a casa amb el primer triomf de l’any.

Els enfrontaments del Sants contra equips lleidatans continuaran diumenge a la tarda, ja que els de Lossio tancaran la primera volta al camp del Balaguer.