El barri no ha fallat en una nova edició del cros. Foto: CPS

El barri va tornar a respondre en la seva cursa més emblemàtica. Diumenge passat es va celebrar la 38a edició del Cros Popular de Sants, una prova que, com cada any, portava els atletes pels carrers més emblemàtics del barri.

Josep Arnal i Elisabet Martín van ser els primers a completar el recorregut, que tenia el seu origen i el seu final a la rambla del Brasil, a l’altura del carrer del Canonge Pibernat. Arnal va aturar el cronòmetre, després de recórrer els 10 quilòmetres, en 31 minuts i 28 segons. Albert Nogueras (31 minuts i 36 segons) i Òscar Rodríguez (32 minuts i 15 segons) van acompanyar l’atleta del Ríos Running Les Franqueses al podi.

Per la seva banda Martín, del Fisiologic.com, va travessar la meta en 39 minuts i 9 segons. La segona i la tercera posició van ser, respectivament, per a Vanessa Sancho i per a Martina Rocco. Les dues atletes van fer marques que rondaven els 40 minuts.

La jornada, però, no només va servir per a la cursa absoluta. De fet, abans de la prova de 10 quilòmetres es va disputar la Centpeus, la primera milla per a nens i nenes que no tinguessin més de 14 anys. Oriol Rutllán, Víctor Martínez i Lucas Tolchinsky van ser els més ràpids, mentre que en la categoria femenina els premis van ser per a Gal·la Font, Clàudia Montbrió i Clàudia Martínez.

Com és habitual, durant el Cros també es va celebrar el Concurs fotogràfic i també es va reivindicar una bona causa, que enguany va ser una recollida de roba esportiva que va coordinar l’Associació Dones Burkina.