Sabadell o Mataró seran el rival a les semifinals. Foto: CEM

Aquest dissabte 1 de maig s’ha de jugar la darrera jornada de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo, però passi el que passi en els partits, el CE Mediterrani de Marc Comas jugarà contra el líder del grup C de la categoria.

Les de Sants-Badal visitaran la piscina d’un CN Sant Andreu que ja no es juga res en aquesta darrera jornada que té com a gran focus d’atenció el partit que CN Mataró i CN Sabadell jugaran a la piscina Joan Serra de la capital del Maresme. El vencedor d’aquest partit serà el rival del Mediterrani en la semifinal pel títol.

Pel que fa a l’actualitat del primer equip masculí, els de Jahzeel Martínez posaran el punt final a aquest segon tram de la lliga (i per extensió, al curs 2020-21) també dissabte a la piscina Can Llong de Sabadell. L’equip ja no té cap opció d’acabar entre els quatre primers, però vol tancar la temporada amb un bon resultat.

54È TROFEU SANT JORDI
Encara dins de l’aigua, en aquest cas de la piscina Josep Vallès, dissabte passat es va celebrar la 54a edició del Trofeu Sant Jordi, que per 37a vegada va servir com a Memorial Joan Ferri.

La cita va comptar amb algunes figures de primer nivell i nedadors habituals en les convocatòries de les seleccions espanyoles, com el local Joan Ballester (medalla d’or en la final de 100 metres braça), Jessica Vall, África Zamorano i Lidón Muñoz, del CN Sant Andreu, Jimena Pérez, del CN Gredos, Miguel Durán, del CN Terrassa i Marina García i Cata Corró, del CN Sabadell, entre altres.

El Mediterrani també va poder celebrar l’or d’Alberto Lozano en la final de 100 papallona (també va ser tercer en els 100 lliures) i la medalla de bronze de Francho Artal en la final dels 200 metres estils.