Els de Lossio no van veure porteria a Viladecans. Foto: Twitter (@SalvaCJ)

S’ha acabat la ratxa de sis partits consecutius sense perdre. Diumenge passat la UE Sants es va quedar sense marcar i va cedir la primera derrota en més d’un mes i mig en el millor partit de la catorzena jornada del grup 2 de Primera Catalana al camp del Viladecans (1-0). Després d’aquest resultat, els de Tito Lossio baixen fins a la sisena posició de la taula, mentre que el conjunt del Baix Llobregat es manté segon, com a principal perseguidor del Martinenc.

Amb Sergio Navarro a la banqueta contra un dels millors conjunts defensius de la categoria, el Sants va voler ser protagonista del joc (i durant bona part del matx va aconseguir-ho), però no van aconseguir convertir aquest domini en oportunitats clares. En canvi, quan faltaven pocs segons per arribar al minut 30 de partit, els locals van aprofitar una de les seves poques aproximacions a la porteria de Yamandú Morgade per marcar. Albert Jorba va servir una falta frontal des d’uns 30 metres i una badada defensiva va fer que tres jugadors del Viladecans es plantessin sols davant el porter del Sants. Tot i que cap d’ells va rematar l’esfèrica (Ricky va estar a prop de fer-ho), això va despistar el porter uruguaià i la pilota es va colar lentament fregant el seu pal dret.

Després del descans el Sants va intensificar encara més el seu domini i Lossio va cremar les naus donant entrada a Navarro i a Albert Cervantes, però malgrat aquesta aposta ofensiva i que els locals van jugar els darrers 20 minuts de partit amb un home menys per l’expulsió de Miguel Sanvidal després d’una dura entrada, l’equip va ser incapaç de trencar la teranyina defensiva que va situar l’entrenador viladecanenc Raúl Paje.

La competició s’atura aquest cap de setmana, de manera que els jugadors podran aprofitar el pont de la Puríssima per agafar forces abans d’afrontar el darrer repte d’un 2017 molt intens. L’últim partit de l’any portarà els homes de Lossio fins a les Garrigues, per jugar contra el CF les Borges Blanques (el vigent campió de la Copa Catalunya amateur). El matx es disputarà el diumenge de la setmana que ve a partir de les quatre de la tarda.