L’equip va mostrar la seva millor versió al derbi. Foto: UES

La UE Sants es va imposar diumenge passat amb contundència al Martinenc (4-0) en el derbi de la cinquena jornada de la Primera Catalana. Un gol de Peke i un hat-trick de Sergio Navarro van deixar els tres punts a l’Energia, de manera que els de Tito Lossio escalen fins a la segona posició de la classificació.

Els verd-i-blancs van buscar la porteria contrària des del primer minut i van tenir les millors ocasions. Peke va inaugurar el marcador al minut 22 rematant una centrada de Navarro des de l’extrem esquerre. Els hortencs van reaccionar i van fer treballar de valent Carlos Blanco, que també va veure com el travesser li donava un cop de mà en un xut de Tamba Kanteh.

La segona part va ser molt més esbojarrada. El Sants es va quedar amb 9 homes després de dues expulsions per vermella directa. La primera la va veure Gala al minut 54 per protestar una decisió arbitral i la segona va ser per a Arbulu al minut 59 per una dura entrada sobre Álex Hidalgo.

Els d’Agustín Vacas continuaven atancant la porteria santsenca, però aleshores va aparèixer el gran nom del partit, el davanter Sergio Navarro. Més murri que la defensa va fer el segon al minut 63, el tercer al 76 i va arrodonir la seva gran tarda des del punt de penal al minut 84.

Lossio es va mostrar molt orgullós dels seus homes, que visitaran el Municipal de l’Escala diumenge a les 5 de la tarda.