L’equip es manté amb opcions de lluitar per pujar a Tercera. Foto: UES

Reacció a temps. La UE Sants va aconseguir reaccionar a dos gols en contra i va poder rescatar un punt en la recta final del partit de diumenge passat contra el Lloret (2-2). Després del partit de la 23a jornada del campionat, els de Tito Lossio cauen a la cinquena posició del grup 1 de Primera catalana i són a quatre punts de la segona plaça, que ocupa l’Andorra, i a sis del líder, la UA Horta de Xavi Molist.

El partit es va posar de cara ben aviat per als visitants quan el ‘9’ lloretenc, Àlex Ros, va superar Yamandú Morgade al minut 11. El Sants va buscar el gol de l’empat abans del descans, però l’entramat defensiu dels homes d’Eduardo Urdiales van evitar que els blanc-i-verds creessin massa perill.

El matx va complicar-se encara més només començar la segona meitat, quan Roger Mora va aconseguir la segona diana visitant. Per sort, l’equip va reaccionar ràpidament a aquest cop i Peke va retallar distàncies només cinc minuts després. El Sants va continuar bolcat sobre la porteria de Jordi Tusca i la insistència santsenca va tenir premi quan faltaven menys de 10 minuts per al final. Sergio Navarro, el màxim golejador de l’equip, va aconseguir la seva cinquena diana en 19 partits i va permetre que l’equip es mantingui a només dos partits de les posicions d’honor.

Diumenge al migdia, però, l’equip haurà d’afrontar un d’aquells partits amb una gran càrrega emotiva, el derbi al Guinardó contra el Martinenc, que ocupa la setena posició a només tres punts del Sants.