Crivillés controla la pilota davant d’un defensa reusenc. Foto: CFRD

El somni de Tercera es complica, però l’equip no es rendeix. La UE Sants va perdre dissabte passat el partit d’anada del play-off a l’Energia contra el Reus B (1-2) i haurà de remuntar a Cambrils si vol aconseguir el bitllet per pujar de categoria. El partit de tornada es jugarà dissabte a les 6 de la tarda.

Els de Tito Lossio van voler demostrar el seu bon estat de forma i van dominar els primers minuts de partit, però l’ocasió més clara va ser un xut de Crivillés que va sortir desviat. En canvi, els visitants no van perdonar i en una de les primeres vegades que es van apropar a l’àrea de Morgade, el defensa Torre va aprofitar el refús d’una falta per marcar amb un xut a la mitja volta. Era el minut 26 i els de Lluís Albesa encara van tenir una ocasió abans del descans, però entre Morgade i el travesser van evitar el segon gol.

La pausa, però, va ser molt millor per al Sants, que al primer minut de la represa va restablir la igualada gràcies a una rematada de Navarro després una centrada de Jordi Borrull des de l’extrem dret. El partit va entrar en una nova fase de domini sense encert dels de Lossio. A més, la fortuna no va somriure el Sants, que va veure com Fabregat es feia un autogol al minut 78. El joc es va tornar més brut en els 15 últims minuts de partit.