L’equip vol aconseguir l’anhelat ascens a Tercera. Foto: UES

El Sants agafa velocitat de creuer. Gràcies a les victòries que ha aconseguit en les dues darreres jornades a domicili (0-1 contra l’Andorra i 0-2 dissabte passat contra el Farners) els de Tito Lossio han retallat bona part del desavantatge que tenien i ja són a només un punt del segon, la UA Horta (els de Xavi Molist marquen la posició de play-off però viuen un mal moment de resultats), i a dos punts del líder, l’FC Andorra.

Els blanc-i-verds han superat amb nota els darrers partits contra rivals directes i, malgrat que no van exhibir un gran joc dissabte passat a Santa Coloma de Farners, van tornar de la capital de la Selva amb la victòria en un partit que va començar amb un domini local però que va encarrilar Fran Avilés amb un gol al temps afegit del primer temps.

El gol va contribuir a fer que l’equip prengués la iniciativa en el joc, tot i que no van saber traduir el domini en ocasions de manera contínua, però quan semblava que el matx es tancaria amb aquest resultat ajustat, una jugada col·lectiva de l’equip al minut 90 va fer que la pilota arribés a Guille (que només feia 12 minuts que era sobre la gespa) i el ‘8’ santsenc va sentenciar el partit.

Els de Tito Lossio voldran mantenir la seva bona dinàmica aquest diumenge a l’Energia. L’equip tindrà la primera oportunitat d’ocupar posicions d’ascens a Tercera en la visita de la UE Avià. Per la seva banda, l’Horta rebrà el San Juan Atlético de Montcada mentre que l’Andorra rebrà el filial del Girona.