Sergio Navarro va marcar en el debut a la lliga. Foto: Twitter (@ResakasEst)

És anecdòtic, però també és una fita per presumir. El Sants de Tito Lossio és el primer líder del grup 5 de Tercera Divisió gràcies a la victòria contra el Peralada diumenge passat a l’Energia (4-2). La brillant actuació dels blanc-i-verds, a més, té un component històric, ja que significa la primera estrena a Tercera amb victòria des de l’any 1966.

L’afició va vibrar amb el joc del seu equip i va poder celebrar els gols de Juli Berenguer, Josele Avellaneda, Guillermo Torres i Sergio Navarro i la diferència encara hauria pogut estar més àmplia si els empordanesos no haguessin marcat el seu segon gol al temps afegit.

L’equip lluitarà per mantenir aquest bon moment en un dels trams més intensos del calendari; i és que en els pròxims vuit dies, el Sants jugarà tres partits de lliga. Aquest dissabte a tres quarts de vuit els de Lossio visitaran el San Cristóbal, com és habitual l’11 de setembre hi haurà jornada intersetmanal (els santsencs rebran el Manresa a l’Energia) i diumenge de la setmana que ve l’equip afrontarà, sobre el paper, el partit més dur de l’arrencada, la visita a l’Hospi a la Feixa Llarga.

FORA DE LA COPACAT
En aquest curs 2019-20, els cinc sentits de la UES estaran en la lliga, ja que l’equip va quedar fora de la Copa Catalunya absoluta en la primera eliminatòria, disputada el passat 7 d’agost, contra el Badalona (1-1 i 6-7 als penals).