L’arbitratge en el matx contra l’Europa no va deixar content l’equip. Foto: CEE

Nova ratxa de mals resultats en el moment clau del curs. El Sants de Tito Lossio encadena cinc partits seguits sense guanyar (un empat i quatre derrotes) que han tornat a fer que rivals com el Castelldefels i el Figueres avancin l’equip, que ara només té quatre punts de renda sobre l’Ascó, el primer dels quatre que perdrien la categoria.

El conjunt blanc-i-verd afrontarà, en els dos pròxims caps de setmana, enfrontaments que han de servir per reforçar anímicament l’equip i per trencar aquesta inèrcia negativa recent. El Sants rebrà, diumenge a un quart d’una del migdia, un Martinenc que té un peu i mig a Primera Catalana, mentre que el pròxim desplaçament dels santsencs serà a Vilatenim, el del Figueres.

I és que a banda de les quatre places de descens, com cada temporada caldrà estar pendent dels descensos compensats, pels conjunts que perdin la categoria de Segona B i dels que no tinguin èxit en el seu play-off d’ascens.

DERROTA AMB POLÈMICA
L’últim dels partits perduts pels de Lossio (1-0 diumenge passat al Nou Sardenya contra l’Europa) va encendre els ànims de la UES pel que fa a les decisions arbitrals. El col·legiat no va assenyalar un clar penal sobre Sergio Navarro, mentre que sí que va assenyalar-ho, al minut 90, després d’una jugada molt discutible entre Fabregat i l’escapulat Serra. Yamandú Morgade no podria aturar el xut del ‘10’ de l’Europa.