El waterpolo no tornarà fins al curs que ve. Foto: FCN

Des de dijous passat els dos sèniors de waterpolo del Medi saben que la temporada 2019-20 ja s’ha acabat; la Federació Espanyola de Natació (RFEN) va anunciar que, malgrat que els presidents d’alguns clubs eren partidaris d’esperar i intentar acabar les competicions, “la realitat actual i la incertesa ha fet que s’arribi a un consens unànime de donar per acabades les lligues”.

Aquesta mesura afecta tant les Divisions d’Honor com la Primera Divisió (on juga el CN Montjuïc) i la Segona Divisió i s’aplica tant a les lligues masculines com a les femenines.

Un cop acordada la finalització dels campionats, el que queda per determinar són decisions com si es donen els títols, quins equips es classifiquen per a les competicions continentals de la temporada que ve i si hi ha descensos de categoria. El president de la RFEN, Fernando Carpena, va assegurar a Betevé que en cap cas hi haurà descensos directes (habitualment l’últim perdia la categoria directament) i que en tot cas s’haurien de disputar play-outs de permanència.

En el moment d’acabar la lliga, el sènior femení de Marc Comas era l’equip amb una millor classificació, ja que ocupava la segona posició amb 33 punts, tres menys que el líder, el CN Mataró, i tres més que el Sabadell. Per la seva banda, el primer equip masculí de Jahzeel Martínez era sisè amb 23 punts, quatre més que el Sant Andreu i tres menys que el CN Mataró.

Una categoria més avall, a Primera, el CN Montjuïc s’acomiada de la competició sisè, amb 25 punts en 16 partits.