Paula Crespí torna al Medi després de cinc cursos al Sant Andreu. Foto: RFEN

La temporada 2020-21 de waterpolo encara no té dates per a cap de les dues Divisions d’Honor, però el Medi ha fet els deures en el mercat perquè els seus dos sèniors estiguin a punt per al seu respectiu inici.

A finals del mes passat, el director esportiu del club, Gustavo Marcos, va fer una repassada de l’estat del club i del seu futur competitiu. En declaracions als mitjans del club, Marcos va presentar les cares noves dels sèniors que dirigiran, un curs més, Marc Comas i Jahzeel Martínez. El sènior femení, que a banda de la lliga jugarà a Europa, ha incorporat Paula Crespí (internacional espanyola i exjugadora del CN Sant Andreu), Iris Wolves (internacional amb la selecció neerlandesa) i Ana Marcos (internacional juvenil amb Espanya) seran les tres cares noves d’un equip que mantindrà el bloc de l’any passat, amb Clara Espar, Roser Tarragó, Helena Dalmases i Sarah Lizotte, entre altres.

El masculí, que ocupava la sisena posició el març passat quan va suspendre’s la lliga, també mantindrà el bloc amb els reforços de Lachlan Edwards, boia de la selecció australiana (posició que s’havia de millorar des de la marxa de Miguel de Toro a l’Atlètic Barceloneta) i de l’ex del Canoe madrileny Álvaro García, que haurà de cobrir la baixa de Ben Stevenson.

Marcos també va apuntar Alberto Lozano, Joan Ballester, Alejandro Calderón, Ferran Julià, Esther Morillo i Txell Domènech com els pilars dels equips de natació, mentre que va anunciar la incorporació de la prometedora Aneu Ferrer al sènior.