El Cros Popular és una cita molt esperada per tothom. Foto: CP

Més de 1.500 atletes van aconseguir completar el 37è Cros Popular de Sants, celebrat el passat diumenge dia 25 d’octubre. Aquesta xifra, de fet, suposa un nou rècord per a la carrera, ja que a la mateixa s’hi van inscriure més de 1.700 corredors.

En l’àmbit esportiu, Juan Manuel Álvarez i Inés Carazo van endur-se la victòria a la prova de 10 quilòmetres, que va transcórrer per un circuit pel barri amb inici i final a la rambla del Brasil amb carrer de Sants.

Álvarez va creuar la línia de meta en primera posició amb un temps de 32 minuts i 22 segons, seguit de Carles Montllor i Andrés Acuña. El guanyador va controlar la cursa de principi a fi, ja que al quilòmetre cinc també l’estava encapçalant. Pel que fa a les noies, la vencedora Carazo va fer-ho en un temps de 39 minuts i 3 segons, seguida d’Olga Pons i Anna Riera.

Els primers a córrer, tanmateix, van ser els més petits, a partir de dos quarts de 10 del matí, els quals van participar en el Petit Cros, una cursa de 600 metres. Seguidament va tenir lloc la Centpeus, la prova d’una milla reservada per a nens i nenes menors de 14 anys que va acabar guanyant Unai González, amb un temps de cinc minuts i 50 segons, i Clàudia Ramos, que va arribar a la meta en sis minuts i 46 segons.

La jornada també va oferir una cursa adaptada per a atletes amb disminucions psíquiques.