Remei Márquez López

Remei és comerciant, presidenta de l’Eix Comercial de La Marina i vicepresidenta de Barcelona Comerç. Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha distingit els millors comerços de la ciutat del 2023. Jaume Collboni va presidir dijous al vespre la 24a edició dels Premis Comerç de Barcelona. L’alcalde, aprofitant l’acte, va posar en valor el comerç de proximitat i el repte que suposa competir amb els gegants de la venda online: “Cap plataforma pot oferir el que vosaltres oferiu: qualitat, proximitat, tracte humà, complicitat, honestedat, confiança”.

Durant la gala, celebrada a les Drassanes Reials, es van lliurar també els guardons de la 12a edició dels Premis Mercats de Barcelona.

Defensora del comerç de barri

Remei Márquez López, de l’Associació de Comerciants La Marina, ha estat la guanyadora del Premi Albert González a promoció, innovació i coneixement del comerç a la ciutat. Comerciant, presidenta de l’Eix Comercial de La Marina i vicepresidenta de Barcelona Comerç, destaca per la seva voluntat, fermesa i convicció en la defensa dels valors del comerç de barri des de fa més de vint anys, quan el seu comerç es va associar a l’Eix Comercial de La Marina.

Pel jurat, Remei Márquez “destaca per la seva trajectòria de cooperació i diàleg amb administració, empreses i entitats per tal de millorar la vida del territori que l’ha vist créixer personalment i professional”.

Premi Albert González

Moment d’entrega del premi. Foto: Barcelona Comerç