La perruqueria Gómez és un negoci centenari. Foto: Arxiu

La perruqueria Gómez rebrà el pròxim 27 de novembre, en el marc dels Premis Nacionals de Comerç, el Premi a l’establiment Centenari que entrega cada any la Generalitat a les botigues o empreses que fan 100 o 150 anys.

Aquesta perruqueria, ubicada a la confluència dels carrers de Creu Coberta i Consell de Cent, és un dels negocis més emblemàtics de l’Eix Comercial Creu Coberta. Amb un mobiliari dels 70, l’establiment crida l’atenció per la seva bellesa estètica.

ARRIBA NADAL
D’altra banda, Creu Coberta ja es prepara per començar a celebrar les primeres activitats nadalenques. El tret de sortida es farà aquest divendres amb el tradicional sopar de Nadal, que es farà a l’Hotel Catalonia Plaza. Un dels moments més esperats arribarà el pròxim 28 de novembre, quan es farà l’encesa de llums de Nadal. De cara al desembre arribarà l’hora de l’arribada del Pare Noel, que entre els dies 14 i 24 es passejarà per les botigues de l’eix. Els més petits també podran visitar la Casal del Pare Noel a la cantonada del carrer Llobet.

ADEU A XAVIER JERICÓ
En els darrers dies l’eix Creu Coberta ha dit adeu a Xavier Jericó, membre de la junta que va morir la setmana passada després de patir una llarga malaltia. Des de l’entitat han volgut destacar la seva intensa activitat com a membre de l’entitat. Arquitecte de professió, Jericó va col·laborar en diferents projectes per reformar comerços per adaptar-los per a la gent amb mobilitat reduïda.