La Bodega Carlos va obrir fa 120 anys. Foto: Twitter (@EOVeoBares)

Al número 27 del carrer del Rector Triadó, al barri d’Hostafrancs, hi ha la Bodega Carlos. Aquesta emblemàtica bodega va obrir les seves portes fa 120 anys però ara viu els seus últims dies abans d’abaixar la persiana.

El pròxim 31 de juliol aquest emblemàtic local tancarà les seves portes. El seu actual propietari, Carlos Estrada, fa 45 anys que porta el negoci juntament amb la seva dona. “Ho deixem perquè estem cansats”, afirma en declaracions a Línia Sants. Aquest, però, no és l’únic motiu, ja que els propietaris del local també han decidit que el volen vendre a una constructora per tal que posteriorment s’hi pugui edificar.

ÚLTIMA OPORTUNITAT
Tot i que el tancament, quan queden menys de dues setmanes pel 31 de juliol, sembla evident, fa pocs dies es va obrir una escletxa per a l’esperança després que l’Ajuntament anunciés la suspensió de les llicències i permisos d’obres a 31 bars i bodegues de la ciutat perquè no es puguin modificar mentre s’estudia la seva inclusió al catàleg de protecció d’establiments emblemàtics. Entre aquestes 31, hi ha la Bodega Carlos i tres més del districte: la Montferry, la Salvat i la Nadal.

A banda, caldrà veure quina decisió pren una cambrera de la Bodega Carlos, ja que fa pocs dies afirmava a Betevé que es plantejava seguir el negoci.