Mercats TV

Un mercat amb una pantalla que retransmet Mercats TV. Foto: Ajuntament

Vols aprendre com tastar cerveses, com conservar certs productes i com cuinar amb aliments de primera qualitat? Doncs tot aquest contingut i més l’ofereixen els mercats de confiança a Mercats TV a través de tallers i showcookings enregistrats.

Mercats TV és l’aposta dels mercats de barri per formar part d’un món digital que no és incompatible amb la tradició que representen. Es tracta d’un canal de comunicació transversal que s’emet a través de 100 pantalles de televisió instal·lades en 39 edificis de mercats i dos videowalls, a la Boqueria i als Encants-Fira de Bellcaire. També compta amb contingut accessible a la plataforma YouTube.

El canal va néixer el juny de 2021 amb una prova pilot que consistia en un petit bucle de continguts i, des del setembre de 2023, emet periòdicament informació relacionada amb els mercats, les activitats que fan, els seus productes de proximitat, i les persones que hi treballen, però també divulgació sobre estils de vida i alimentació.

El canal pretén apropar la vida dels mercats a tota la població, generar comunitat i barri i, al mateix temps, fer entendre l’important rol dels mercats a la societat i la feina dels i les comerciants. Una altra funció del canal és anunciar els esdeveniments a l’agenda del comerç, com pot ser la fira Mercat de Mercats. A YouTube es poden trobar vídeos de botigueres i botiguers explicant el seu producte, la qualitat d’aquest i com el tracten. En aquesta línia també es promociona el festival gastronòmic Tasta’m.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram